Spuneti STOP!
la vene inflamate

Livariz

Anti-varice
Pentru picioare frumoase!
Cumpara ACUM!

Sunați 021/40.56.600

Marturii

 • Inainte

 • Dupa

D-na Nicoleta Voicu, ne spune:


"Numele meu este Nicoleta Voicu si sunt solist de muzica populara - prin urmare sunt expusa constant privirilor publicului si imaginea mea este esentiala.

De cand ma stiu, am stat mult in picioare: concerte, filmari, spectacole iar in acest context in urma cu 3 ani am inceput sa sufar de dureri de picioare.

Daca la inceput situatia era suportabila, in timp durerile au inceput sa fie serioase si partea si mai proasta a fost ca picioarele au inceput sa aiba un aspect vizibil inestetic.

Am incercat aproape toate produsele de pe piata, am urmat sfaturile mai multor medici si ma impacasem cu ideea ca nu se poate schimba nimic.

 

 

Am ajuns sa iau Livariz vazand o reclama la televizor si-atunci mi-am spus ca nu am nimic de pierdut daca il incerc. Tin minte si acum ca mi s-a spus telefonic ca rezultate vizibile apar in aprox 2 saptamani.

In cazul meu s-au vazut dupa 3 saptamani si incurajata am decis sa continui pana la 6 saptamani. Dupa o pauza de doua saptamani, am reluat o alta serie de sase saptamani de aplicare.

Acum, dupa trei serii a cate 6 saptamani, aspectul inestetic al picioarelor mele este in proportie de 100% rezolvat iar de dureri nici nu mai poate fi vorba.

Consider ca e foarte important ca aplicarea produsului sa se faca corespunzator, fara pauza in cele 6 saptamani, rezultatele fiind absolut incredibile. Nu exista reactii adverse si pana in prezent nu sunt semne ale reaparitiei aspectului inestetic al picioarelor.

Recomand produsul "Livariz" cu toata increderea."

 

Nicoleta Voicu

 

 

Fabricat în Spania

Cumpara ACUM!

Sunați 021/40.56.600

Împărtăşiţi-ne povestea voastră de succes!

Contactați-ne la: info@livariz.ro sau sunați-ne la: 021/40.56.600

 • Varicele

  Pentru foarte multe persoane care suferă de această afecţiune, varicele sunt...

 • Picioare frumoase

  Ştim cu toţii că vara este din ce în ce mai aproape...

 • Ameliorarea varicelor

  Iată 10 sfaturi şi trucuri pentru a ameliora aspectul venelor varicoase...

 • Sfaturi pentru prevenire

  Conform studiilor, 25% dintre femei şi 15% dintre bărbaţi suferă de varice şi, pentru...